Eternal Day, Eternal Night-residential by Chung Lin, Lee

Chung Lin, Lee Designs The Eternal Day, Eternal Night Residential

CHUNG LIN,LEE, the creative mind behind the awarded design Residential by CHUNG LIN,LEE demonstrates, This former public housing apartment-turned-office space is situated next to a street lined with trees. Its basement lends a five-step elevation to the first floor, which adds to the majestic effect of the display window. On the outside, the display windows are made with clean-cut metal frames, and put together to form a fan-shaped screen. Its decisive angles and liveliness throws different reflections and shadows with the changing daylight, and when night falls and the lights come on, it is another sort of art altogether, attracting the attention of passersby. .

Eternal Day, Eternal Night-residential by Chung Lin, Lee Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=47685

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Reviews homepage.

Design Public Relations
Copyright © 2010 - 2019 Design Reviews - designreviews.org - All Articles