Reception Center by Wu-Ching Chou

Wu-Ching Chou Reveals The Streamlined Flow Reception Center

Wu-Ching Chou, the creator of the awarded project Streamlined Flow by Wu-Ching Chou demonstrates, Taking an emphasis on living in natural environment, the designer integrates in this project the most fundamental elements such as sun, air, water, etc., the design bringing back the building to its most original and primitive condition. The exterior design, therefore, strengthens the connection between the inner and outer space by using a number of long windows. The most pure color, white, is used for the main color in the whole architectures that in the meantime corresponds to the relationship between the building the environment..

Reception Center by Wu-Ching Chou Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=50835

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Reviews homepage.

Design Accolades
Copyright © 2010 - 2018 Design Reviews - designreviews.org - All Articles