Scene Fusion by Hsiang-Hao Chang

Hsiang-Hao Chang Illustrates The Scene Fusion Residential House

Hsiang-Hao Chang, the architect of the awarded project Scene Fusion by Hsiang-Hao Chang says, Situated at the river bank, the stunning view of the evening glow and rosy clouds reflecting upon the tranquil water unfolds in front of the panoramic windows. The decorative lines on the ceiling of the hallway symbolize lush green rolling hills with trees and mountains in the distance. A wide spectrum of materials and design elements are applied in harmony to the residence that embraces livability. .

Scene Fusion by Hsiang-Hao Chang Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=49235

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Reviews homepage.

Museum of Design
Copyright © 2010 - 2018 Design Reviews - designreviews.org - All Articles